Over Madolex

Madolex biedt een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wij stellen technisch personeel in vast dienstverband of op freelance projectbasis te werk en dat voor industriële productieprocessen. Ons concept bestaat uit het aanbieden van hooggekwalificeerd personeel dat we vervolgens aan de specifieke klantvraag koppelen. 


Madolex houdt de productiemachines draaiende door onderhoud, herstelling en revisie van het machinepark en de installaties, alsook door preventieve controles én het oplossen van storingen. Kan jij de hulp van externe technici gebruiken voor jouw productieprocessen? Neem dan zeker eens
contact met ons op.


Alle merkwaardige Madolex'ers staan garant voor een optimalisatie van de productieprocessen met rendementsverhoging en kostenbesparing als uiteindelijk resultaat. Wij voorzien ook voor onze medewerkers een familiewagen met tankkaart, die ze in hun vrije tijd ook mogen gebruiken. Wil je bij ons aan de slag? Bekijk dan zeker eens onze vacatures of neem contact op.


De Madolex groep is een internationaal georiënteerde organisatie met bedrijven in België, Nederland, Duitsland en Tsjechië. In België opereert Madolex onder het goedkeurend oog van Olav Bult (bedrijfsleider) en Stijn Gijbels (operationeel manager).


Waar streeft Madolex naar in de toekomst? Bedrijfsleider Olav Bult vertelt over de koers van het bedrijf en licht het integraal verbeterconcept 'FactoryWatch' toe. Het programma om bedrijfsrendement te boosten.