Madolex organiseerde een super event bij Car Cave in Hasselt

Om tegelijkertijd de eerste gepensioneerde medewerker, de jubilarissen en het nieuwe jaar te vieren mag je toch eens iets speciaals doen? Madolex dacht van wel en organiseerde een event op een speciale locatie: Car Cave in Hasselt.


De eerste gepensioneerde van Madolex is een petrol-head: een fanatieke autoliefhebber tot in hart en nieren. Waar dan beter een afscheidsfeest organiseren als in zijn natuurlijke habitat: tussen auto’s! Niet in een toonzaal met “gewone” wagens maar een locatie vol met speciale, snelle, oude en exclusieve droomwagens: Car Cave in Hasselt.


De locatie werd speciaal omgebouwd om dit event te huisvesten: rode lopers, een lounge-hoek met Chesterfield zetels, een oude Citroën HY camionette van Divercite voor de drank en een prachtige Ford Keulen Food Truck uit 1955 met daarin de Smaaknomaden die heerlijk eten voorzien hadden. Geprojecteerde beelden met oude autoraces en bijpassende achtergrondmuziek maakten het geheel af.

Na een persoonlijke ontvangst was er ruim gelegenheid om bekende collega’s en hun partners terug te zien of kennis te maken met nieuwe collega’s of om met de directie van de Madolex Group of met de aanwezige klanten te spreken.


Na de huldiging van de jubilarissen, met voor elk van hen een persoonlijk woord en verrassing, was de gepensioneerde aan de beurt. Hij werd, opgeluisterd door toepasselijke anekdotes uit zijn carrière, op een passende manier bedankt en in de spotlights gezet. Vanzelfsprekend werden ook hun partners niet vergeten en met een mooi boeket in de huiskleuren van Madolex bedankt.

Iedereen daarna kon à volonté en in eigen tempo en naar eigen goesting, zelf heerlijk eten afhalen bij de Foodtruck. Afgesloten werd met een dessertbuffet. Tot in de kleine uurtjes werd het feest daarna nog voortgezet. Al met al een zeer geslaagd event met veel positieve reacties achteraf!