Madolex onthult feestelijk gloednieuwe bedrijfswagen!

Madolex draagt haar werknemers hoog in het vaandel en streven ernaar dat zij tevreden zijn. Als kers op de taart besloten we ook om onze medewerkers te voorzien van een bedrijfswagen met tankkaart.

De onthulling van die wagen lieten we niet zonder slag of stoot voorbijgaan. We koppelden er een heus event aan waarop alle medewerkers met partner en kids welkom waren. Het event vond plaats bij Delorge in Hasselt. Er werd een hapje en een drankje voorzien, voor de kinderen hadden we verschillende activiteiten geregeld, … Het was ook een leuke gelegenheid om de medewerkers nog eens allemaal samen te brengen zodat ze konden bijpraten. Het werd een gezellige avond die eindigde met de onthulling van de bedrijfswagen. We kozen bewust voor een familiewagen die onze medewerkers ook privé mogen gebruiken. Zo kan heel de familie mee genieten van de autoritjes!

Hieronder zien jullie alvast enkele leuke kiekjes van tijdens het event & van de wagen, check zeker onze Facebookpagina voor meer foto’s & de aftermovie!