Madolex breidt uit met extra vestiging in Geel

Madolex biedt een gespecialiseerd en uniek dienstverleningsconcept aan in een industrieel-technische arbeidsmarkt. De onderneming richt zich op het tewerkstellen van technisch personeel in vast dienstverband of op freelance projectbasis en is actief in een hele waaier aan sectoren: voeding, automotive, farmacie … “Wij werken sterk regionaal, vandaar dat we in functie van onze bestaande klanten op zoek gingen naar een locatie in Geel”, verduidelijkt bedrijfsleider Olav Bult. Die nieuwe vestiging werd gevonden in het Technologiehuis in Geel.


Vanwege de uitstraling van het gebouw en de ondersteuning door het team van het technologiehuis, is het voor Madolex een ideale uitvalsbasis in de Kempen. “Het Technologiehuis in Geel is perfect geschikt voor onze behoeften: goede voorzieningen, uitstekende omgeving en vooral het contact met andere innoverende bedrijven is een enorm pluspunt”, vertelt Olav Bult. Madolex is al drie jaar actief in de regio rond Geel. “Voorheen werkten wij voor onze klanten in de Antwerpse Kempen en Vlaams-Brabant vanuit Genk. Nu ons team vanuit Geel ook volledig operationeel is heeft dit, buiten onze bestaande klanten in deze regio, op korte tijd al geleid tot 3 nieuwe klanten.”


Naast de nieuwe vestiging in Geel heeft Madolex nog vestigingen in Genk, Nederland, Duitsland en Tsjechië. 2012 leverde het bedrijf een positief resultaat op. Momenteel werken er 21 mensen, maar er is zicht op uitbreiding. Er zijn nog concrete vacatures voor elektro-mekaniekers en mekaniekers voor onze vestiging in Geel.”


BRON: Made In Kempen